7. des
Anette Trettebergstuen sier hun har tillit til at partileder Jonas Gahr Støre håndterer saken.
FOTO: Eli J. Haugen
 
Derfor sier ikke Trettebergstuen noe om Giske-saken
Sentralstyremedlem Anette Trettebergstuen har full tillit til at partiledelsen håndterer Giske-saken og vil ikke uttale seg utover det.

Publisert: 04.jan.2018 06.56
Oppdatert: 04.jan.2018 07.07

 Anette Trettebergstuen er Hedmarks eneste representant i sentralstyret til Arbeiderpartiet, og er således ev av få som sitter tett på partiledelsen og håndteringen av Giske-saken. Hun har i motsetning til Knut Storberget og Anita Ihle Steen (som sitter i Aps landsstyre), fram til nå ikke gitt en eneste kommentar om den pågående Giske-saken.

Les også: Anita Ihle Steen har ikke tillit til Giske

Les også: Knut Storberget slår ikke hånden av sin venn

Etter maratonmøtet som hun deltok i onsdag var hun også knapp. Årsaken er at det er en pågående sak.

- Vi hadde et fem timer langt møt onsdag som endte med at hele sentralstyret har sluttet seg til og har full tillit til partiledelsens videre håndtering av saken. Mer ønsker jeg ikke å kommentere i avisa, sier hun.

 Det er ingen tvil om at både Trettebergstuen og andre i partiet er meget preget over krisen de har kommet i. Mange føler nok også på presset for å si noe om saken. Også Trettebergstuen, som er en velkjent talskvinne for likestilling.

 Hun ønsker likevel ikke å uttale seg mens partiet har en pågående prosess.

Hvor lenge denne prosessen skal pågå, er usikkert, men alt tyder på at partileder Jonas Gahr Støre kommer med en "dom" om ikke mange dagene, kanskje allerede før neste sentralstyremøtet, som er førstkommende mandag.

Trond Giske er sykemeldt og har fratrådt sin stilling som nestleder i Arbeiderpartiet på ubestemt tid.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke