15. des
 
Dette skjedde i natt mens du sov
Det ble ei meget stille natt til søndag for politiet på Hedmarken. Også i fylket ellers var det forholdsvis rolig. I resten av Innlandet skjedde det litt.

Publisert: 13.jan.2019 08.26
Oppdatert: 13.jan.2019 08.27

Her er det som skjedde natt til søndag - basert på loggen til Innlandet politidistrikt.

Ved 2-tiden natt til søndag ble en person stoppet av politiet i Elverum - mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Førerkortet ble beslaglagt.

En time inn i søndagen ble ti personer, begge i 30-årene, bortvist fra et utested i Gjøvik for resten av natta etter å ha forsøkt å lage bråk med andre gjester.

Ved 1-tiden natt til søndag ble en person stoppet av politiet på Fagernes - mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Førerkortet ble beslaglagt og urinprøve sikret.

Ved midnatt kjørte en  bil i grøfta i krysset Storgata/Kolterudvegen på Otta. Det ble ingen personskader. Politiet melder om at det er mistanke om uforsvarlig kjøring. Føreren, en mann i 20-årene fra Søndre Land, fikk førerkortet beslaglagt.

Klokken 23.16 lørdag kveld ble en mann i 40-årene bortvist fra et utested i Trysil. Vedkommende nektet å gå etter anmodning fra vakter.

Klokken 16.18 lørdag ble en mann i 50-årene tatt av politiet på  Lillehammer. Vedkommende erkjente å ha stjålet ei lommebok på en butikk.

Dette var i følge politiet alt som skjedde i Innlandet natt til søndag og lørdag kveld.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke