8. des
Illustrasjonsfoto: Christian E. Bergheim
 
Dette skjedde mens du sov
Natt til første 1.påskedag var noe som forventet for Politiet i Innlandet.

Publisert: 21.apr.2019 08.51
Oppdatert: 21.apr.2019 09.24

- Det har vært en natt uten de store hendelsene, men flere småting å ta seg av, forteller operasjonsleder ved Politiet i Innlandet Kjartan Waage.

Her er noe fra nattens hendelser:  

I Øyer like etter midnatt ble det meldt om en ukjent person som hadde tatt seg inn i et bolighus. Beboerne fikk ikke fjernet inntrengeren, som tilslutt skal ha lagt seg på sofaen for å sove. Personen var åpenbart beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv, og ble kjørt til sentralarresten. 

I Trysil kl. 00:15 ble en mann 20-årene stanset for kontroll etter mistanke  om promillekjøring. Vedkommende var beruset, og ble anmeldt samtidig som han fikk fratatt førerkortet. 

På Gjøvik klokken 01:08 ble en 25 år gammel mann anmeldt for urinering på offentlig sted. Mannen ble også bortvist fra sentrum frem til klokken 08:00 søndag. 

En person ble bortvist fra Hamar sentrum til klokken 01:12 til søndag morgen etter å ha kranglet mot vakter på to utesteder. 

På Gjøvik klokken 01:20 ble en mann i tenårene kjørt til arresten på Hamar etter han slo til en annen mann i Gjøvik sentrum. Vedkommende ble også anmeldt for bruk av narkotika og forulemping av offentlig tjenestemann. 

På Tjuvholmen i Hamar klokken 02:30 ble det meldt om bråk mellom russ. En buss fra Romerike-russen var frastjålet registreringsskiltet bak. Politiet opplyser på Twitter at det var rolig på stedet når de ankom, og at bussen fra Romerike returnerte sørover. 

klokken 03:10 fikk en mann i 50-årene mobilen sin beslaglagt i Gjøvik. Vedkommende hadde ringt nødtelefonen 26 ganger i løpet av lørdag kveld og natt til søndag. Mannen ble anmeldt for misbruk av nødnummeret. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke