17. jan
ILLUSTRASJONSFOTO: Christian E. Bergheim
 
Dette skjedde mens du sov
Politiet avholdt kontroll av kjøretøy ved Mjøsbrua, og russen akte i hoppbakke og nektet å forlate bensinstasjon.

Publisert: 16.mai.2018 07:36
Oppdatert: 16.mai.2018 07:39

Dette skjedde i Innlandet mens du sov.

Klokka 01.06 meldte politiet på Twitter om en kontroll som var avholdt ved Mjøsbrua. Der gjorde de en kontroll av 38 kjøretøyer, uten å finne noen grunn til å hverken skrive ut forelegg eller gi bort prikker.

 - Bra, står det til slutt i Twitter-meldingen.

Klokka 02.12 måtte en stor gjeng med russ vises bort fra en bensinstasjon på Jaren. Det skal ha vært mellom 60 og 70 stykker til stede ved stengetid, og da mente nok innehaver at det var på tide at de fant et annet sted å være.

Russen fant på flere ablegøyer i natt. Klokka 04.25 måtte politiet jage vekk 10 russebusser, som hadde møttes til en fest ved Lysgårdsbakkene i Lillehammer.

Det skal ha vært flere klager på støy, og da må festen ha vært relativt heftig da det er langt til nærmeste bolig fra hoppanlegget. Flere russ skal også ha brukt hoppanlegget som akebakke, noe som ikke ble satt like stor pris på av politiet, som altså sendte russen bort fra stedet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke