21. aug
PIRATER: Hva sier den lovlige taxinæringen om all piratkjøringen på Hedmarken? HA gir deg svaret i løpet av dagen.
Illustrasjonsfoto: Trond Lillebo
 
Dette skriver HA om denne tirsdagen

Publisert: 12.mar.2019 07:23
Oppdatert: 12.mar.2019 08:48

God morgen, HA-leser!

Det finnes vel ikke noe finere enn å skrape bilrutene før klokken seks en tirsdags morgen. Eller...?

På den lyse siden: Nå er det bare åtte dager igjen til vårjevndøgn, som i år er 20. mars. Det går absolutt den riktige veien.

Denne dagen jobber vi blant annet med følgende saker:

I dag er det prosedyrer i den svært spesielle straffesaken mot eks-politimannen fra Hedmarken som er tiltalt for en rekke lovbrudd. Hva blir aktors straffeutmåling – og hva mener forsvarerne? Vi gir deg siste nytt fra Gjøvik tingrett.

Storhamar hockey fortsetter å leke med Stjernen i kvartfinalene, og nå er de gule og blå fra Hamar vest bare én seier unna semifinale. HA-sporten er i ishallen for å finne ut hvordan laget skal sikre avansement allerede i morgen kveld.

Sporten skriver også om Storhamar-jentene som jakter seriesølv, og om en gruppe frisbee-gutter fra Hamar som har reist USA rundt med idretten sin.

I går publiserte vi en sak som for mange lesere må ha vært ganske oppsiktsvekkende: HA har møtt ei lokal jente som kjører pirattaxi for å finansiere hverdagen. På de mest lukrative ukene kan hun tjene 7.000 kroner – svart. Hva sier den etablerte taxinæringen? Vi følger opp saken med reaksjoner.

Ellers denne tirsdagen har vi allerede lagt ut følgende saker:

Camilla og Morten Storlien har satset 10 millioner kroner på å bygge nytt og moderne fjøs i Lismarka. Her kan du lese om hvordan ekteparet klarte å finne roen sammen med 200 kyr.

Vinteren er ikke over riktig ennå, men meteorologene har likevel begynt å konkludere: Årets vinter ble preget av mye nedbør og temperaturer godt over normalen.

De lokale korpsene har virkelig begynt å våkne etter vinteren. Nå gjør de seg klare til de store mesterskapene som kommer i tur og orden utover våren. Her kan du lese om både Hamar jente- og guttekorps, Vang Musikforening og Hamar Musikkorps, som i går inviterte til konsert.

Helt til slutt: I dagens God Dag-spalte skriver Arnt Olav Velten om noe ganske stort, nemlig universet. Ja, for hvor stort er det egentlig? Kan det være mulig å lage et skikkelig kart som viser hele greia ...?

Vel bekomme!

Har du tips eller innspill, kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke