22. aug
FOTO: Christian E. Bergheim
 
Dette skriver HA om denne tirsdagen

Publisert: 02.apr.2019 07:21
Oppdatert: 02.apr.2019 07:31

God morgen, nok en gang!

Lot du deg lure i går? Stavanger Oilers skulle nok ønske at hele den sjette semifinalekampen var en eneste stor aprilspøk. Rogalendingene ble nemlig grundig utkonkurrert av de gule og blå fra Hamar, som nå er klare for finale i sluttspillet.

Alt er likevel ikke helt på stell: Blir det straff til Patrick Thoresen etter gårsdagens krysstakling? HA-sporten følger selvsagt opp Storhamars hockeyhelter fram mot den første finalekampen mot Frisk Asker på fredag. Dette blir intenst!

Vi retter også søkelyset mot den lokale politikken: Hva har egentlig Ringsakerlista fått til de siste årene? Og hva skiller Ap og BBL i Hamar-politikken? Svarene kommer i løpet av dagen.

På Klevfos i Løten frykter folk at demningen skal briste. Vi følger opp med siste nytt fra det store industrimuseet som nå merker slitasjen.

Fra før har vi blant annet publisert disse sakene:

På Rena ble fire ungdommer tatt etter å ha ramponert flere biler og slått en gammel dame i natt.

Debattsidene er fulle av nye leserinnlegg, og dagens stikkord er blant annet jernbane, Vy, Ap-landsmøte, mobbing, kjønnsbalanse og vårtegn.

Til slutt har HA-journalist Stian F. Steinsvik levert et nokså syrlig reisebrev etter helgas utflukt til Skup-konferansen i Tønsberg.

God fornøyelse!

Tips oss gjerne på 62519500 eller tips@h-a.no

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke