Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
TØFFE KRAV: Nærmiljølista i Ottestad, her representert ved Paal Ravnaas, er jokeren som avgjør om Stanges neste ordfører heter Aasa Gjestvang (til høyre) eller Nils A. Røhne.
FOTO: Henning Holter Christensen
 
Dette skriver HA om i dag, 11. september

Publisert: 11.sep.2019 06:50
Oppdatert: 11.sep.2019 07:27

God morgen!

Etter noen usedvanlig intense uker fram mot valgdagen, har tiden etterpå nærmest gitt en slags følelse av vakuum – men også en etterlengtet ro.

For mange av politikerne er det derimot langt fra over, siden de tøffe forhandlingene om makt og posisjoner fremdeles pågår for fullt.

I Stange startet Nærmiljølista forhandlinger med både Arbeiderpartiet og Senterpartiet i går kveld. Hva blir resultatet ...?

Foreløpig er det voldsomt mye hemmelighold, men i løpet av dagen regner vi med å få ut siste nytt. Ordførerkampen er på ingen måte avgjort.

I Ringsaker fortsetter Anita Ihle Steen som ordfører, men også her pågår det nå diskusjoner og forhandlinger bak lukkede dører. HA er tett på prosessen.

I formiddag får vi også vite hvem som skal utgjøre det nye kommunestyret i Løten de neste fire årene.

Og når vi først er i Løten: I dag kommer vi til å fortelle dere en fin historie fra helsetunet.

Sporten lader opp til morgendagens etterlengtede hockey-sesongstart når Narvik tar imot Storhamar i Nordland.

Det kommer en Rinkside spesial på formiddagen med Patrick Thoresen som hovedgjest. I tillegg kommer det saker fra Narvik senere på dagen når både Storhamar og HA-sporten er på plass før serieåpningen.

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke