26. aug
FOTO: Trond Lillebo
 
Dette skriver HA om i dag, 15. april

Publisert: 15.apr.2019 08:44
Oppdatert: 15.apr.2019 08:52

God morgen!

Uka starter med et strålende langtidsvarsel. 15 plussgrader blir deilig, men varmen medfører også stadig større skogbrannfare.

I dag følger vi opp helgas største snakkis som virkelig satte sinnene i kok: Hva skjedde med katten som ble funnet brent på et bål i Brumunddal? Har politiet oppklart saken?

Vi sjekker også gårsdagens hyttebrann på Sjusjøen.

Brann er det også i fjøset: Det brenner nemlig et blått lys for Storhamar hockey etter lørdagens heftig omdiskuterte tap mot Frisk Asker. I kveld kan sesongen være over – hvis ikke Hamars iskrigere klarer å slå brutalt tilbake. Nå må de gule og blå vinne begge de siste finalekampene for å sikre NM-gullet.

Ellers denne morgenen har vi allerede publisert del to av HAs påskekrimkonkurranse. Dagens krimnovelle er signert Jean-Louis Adorsen.

Utrykningspolitiet melder at 29 bilister ble tatt i trafikkontroller i Hedmark og Oppland i går.

På våre debattsider er det som vanlig høy temperatur. Blant annet svarer Hamar Aps Audun M. Jensen på kritikken fra Remo Andre Martinsen.

Den Norske Turistforening slår alarm om folks manglende kunnskap om kart og kompass. Mange bruker mobilen til å navigere i terrenget, men det kan være høyst risikabelt.

Apropos: I dagens God Dag-spalte skriver Olav Bang Imsgard om påsken. Hvorfor er folk så opptatt av å tviholde på vinteren når det endelig er vår og snøsmelting ...?

Tips oss om lokale nyheter på tips@h-a.no eller 62519500!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke