buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FOTO
 
Dette skriver HA om i dag, 25. april

Publisert: 25.apr.2019 08:02
Oppdatert: 25.apr.2019 08:15

God morgen!

Gårsdagens mest dramatiske hendelse på Hedmarken var toget som traff en strømledning og stanset all togtrafikk på Dovrebanen.

Grytidlig i morges – etter at sporet hadde vært stengt i over ti timer – kunne Bane Nor omsider melde at skadene var reparert, og at trafikken kunne gå som normalt igjen.

Vi anbefaler også å lese denne store reportasjen om de største idrettstalentene på Hedmarken. Hva er deres mål og ambisjoner? Her får du svarene fra framtidens potensielle stjerner.

Fra politiet meldes det om en dramatisk utforkjøring i Oppland i natt. En 16-åring var ute og kjørte bil (!), noe som endte med at luftambulansen måtte tilkalles.

Ellers denne torsdagen jobber vi blant annet med en sak om helgas CC-løp i Hamar.

Vi kommer også med en skikkelig gladsak fra en skole i Stange.

Og hva skjer i ferieklubben i Løten? HAs reporter svinger innom for å sjekke stemningen.

Fra før har vi allerede publisert følgende saker:

I Hamar har politikerne i kommunestyret sagt ja til fusjonen mellom Eidsiva Energi og Hafslund. Dermed er vi ett skritt nærmere den nye kraftgiganten på Østlandet.

På våre debattsider finner du leserinnlegg som omhandler både russebråk, dieselmotorer, grisekjøring, tomme busser, gatevedlikehold og lokale museer – hvor det ifølge innleggsforfatteren ikke skjer noen verdens ting.

Til slutt: God Dag-skribent Hanne Maren Torpen Hokstad har blitt hageeier, og har allerede startet et nytt liv som økologisk bonde i et urbant miljø. Blir kiloprisen på tomater 10.000 kroner denne gangen også ...? Her kan du lese den muntre God Dag-spalten.

Ser du noe interessant i trafikken eller i det øvrige nyhetsbildet? Tips oss gjerne på tips@h-a.no eller 62519500!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat