14. des
FOTO: Trond Lillebo
 
Dette skriver HA om i dag, 3. april

Publisert: 03.apr.2019 07.43
Oppdatert: 03.apr.2019 08.32

God morgen!

Gårsdagens suverene vinner på våre nettsider ble utvilsomt den nakne mannen som skapte furore i skiløypene i Ringsaker. Her kan du lese den lettkledde saken som gikk landet rundt.

Torsdag er det nok en gang meldt strålende vær, så da ligger alt til rette for flere skiturer. Men husk solkrem – både her og der ...

Mindre hud blir det forhåpentligvis når kommunestyrene i Stange og Løten møtes i dag. Våre reportere er på plass for å gi deg siste nytt fra den lokale politikken.

Vi jobber med en sak fra helsevesenet, hvor en smittsom sykdom skaper diskusjoner om vaksine på Hedmarken.

på Lunden skole i Øvre Vang skal det bygges nytt skolebygg, og i dag er første spadetak. HA er på plass.

Grønn og hvit? Gul og blå? Gutta på sporten gir deg som vanlig siste nytt om HamKam og Storhamar. Om bare to dager starter finalene i hockeysluttspillet.

Ellers denne aprilmorgenen har vi allerede lagt ut følgende saker:

Politiet i Innlandet melder om en travel natt med både slåsskamp, ruskjøring og vold med skarp gjenstand.

Og når vi først er inne i kriminalitetens verden: I Hamar-området jobber 20 politifolk nå med å spore opp et stort kriminelt nettverk. Så langt er hele 13 personer pågrepet i aksjonen.

På våre debattsider finner du mange sterke meninger og nye innlegg signert blant andre Aud M. Riseng, Svein Ørsnes og Kjersti Hoff.

Til slutt: I dagens God Dag-spalte har undertegnede skrevet om landets merkeligste utmerkelse for lang og tro tjeneste – godt hjulpet av en egenprodusert illustrasjon.

Tips oss gjerne på 62519500 eller tips@h-a.no!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke