15. des
FINALEKLAR: Vi satser på at Christian Larrivée og de andre Storhamar-spillene får mye å juble for i kveld.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Dette skriver HA om i dag, 5. april

Publisert: 05.apr.2019 08.25
Oppdatert: 05.apr.2019 08.30

God morgen!

Det nærmer seg endelig helg, og da er det ekstra godt å våkne opp til plussgrader og en frontrute helt uten frost.

Her er noe av dagens innhold:

For mange av våre lesere blir dagens høydepunkt utvilsomt den første finalekampen mellom Storhamar og Frisk Asker. Mætt fjøs i CC Amfi fra klokken 19!
HA-sporten gir deg full dekning på alle plattformer – både før, under og etter kampen.

Hamar kulturhus gikk på en smell og tapte store penger på jubileumsfesten. – Denne gangen gikk de på trynet. Og det er lov å prøve seg, men de må ta tapet selv, oppsummerer Einar Busterud.

Vår reporter Stian Steinsvik er i Oslo for å dekke dag to av Arbeiderpartiets landsmøte. Her kan du lese gårsdagens saker om Anita Ihle Steen som startet debatten på talerstolen, og om hvordan Hamars ordførerkandidat Aud M. Riseng meldte seg inn i partiet etter å ha sett Jens Stoltenberg i en debatt.

I vår serie "Kampen mot mobbing" har vi publisert en artikkel om Moelv skole, hvor et stort antall elever opplever å bli mobbet. Vi har også fulgt opp med en sak hvor mobbeombud Anni Rogstad slår alarm.

Gladsak fra Ringsaker: Kommunen er nominert til Norges best på vertskap, og er nå i finalen sammen med Stavanger og Arendal.

Fredag betyr en rykende fersk helgeseksjon, og i dag står følgende på menyen:

Hanna og Henriette har spist kebab på Istanbul Restaurant på Østre torg. Her kan du lese hvorfor det ble 21 av 30 poeng.

Ukas arkivdykk tar oss med tilbake til 1999, da Hamar Ap måtte gi fra seg makten etter 65 år i posisjon.

I ølspalten har Trond Svendsen testet en tropisk skotte fra Edinburgh. Ikke toppscore, men fortsatt en brukbar øl til påskens grillmat.

Samme mann avslutter med en lun God Dag-spalte om hvordan han drømmer om å en gang ende opp med ei rosa dame i vinduskarmen ...

God helg når den tid kommer!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke