23. okt
VARIERT: Spennende vær i vente!
Skjermdump: YR.no
 
Dette skriver HA om i dag, 5. juni

Publisert: 05.jun.2019 07:09
Oppdatert: 05.jun.2019 10:32

God morgen!

I dag ser vi blant annet nærmere på Mjøsbyen-prosjektet som har skapt et voldsomt engasjement – mye på grunn av debatten om bompengefinansiering.

Apropos bompenger: Dette er et tema som vekker sterke følelser, og også i dag er det mange nye leserinnlegg på våre debattsider.

I Hamar legger fungerende rådmann Terje Halvorsen fram sitt forslag til rammer for ny handlings- og økonomiplan for kommende fire-årsperiode. Det er starten på prosessen som skal føre til et vedtatt budsjett for Hamar kommune for 2020 oppunder jul. I den sammenheng er befolkningsutvikling og nye investeringer viktige stikkord. Og vil han foreslå noen kutt?

I litt mer høyereliggende strøk – nærmere bestemt i Øvre Vang – ble det en litt annerledes sommerfest på skolen.

Sporten fortsetter i kjent stil – med siste nytt fra både HamKam, Storhamar og de andre lokale idrettslagene. Det blir blant annet saker fra Storhamar Yngres og fra Gatelaget.

Vi følger også med på værmeldingen. I morgen er det nemlig meldt ganske så spesielt vær – med nærmere 30 grader og kraftig regn på kvelden.

Dette og mye, mye mer finner du på våre nettsider i løpet av dagen.

Tips oss på 62519500 eller tips@h-a.no hvis du vet om noe vi bør skrive om!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke