buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SISTE DEBATT: Følg med på HAs valgkampdebatt fra Løten i kveld!
 
Dette skriver HA om i dag, 5. september

Publisert: 05.sep.2019 07:24
Oppdatert: 05.sep.2019 07:38

God morgen!

Har du overlevd gårsdagens kraftige regnvær? De neste dagene ser ut til å bli noe tørrere. I skrivende stund er det meldt grått og skyet oppholdsvær på Hedmarken ut uka. Først natt til mandag skal vi kunne oppleve en skikkelig regnskyll igjen. Typisk høstvær, med andre ord!

I dag avslutter vi den vellykkede rekken av lokale valgdebatter. Vi har allerede sørget for høy temperatur og gode diskusjoner i Hamar, Stange og Ringsaker, og i dag går turen til Løten for å gjennomføre den fjerde og siste valgdebatten.

Sju partier stiller til debatt på nærstasjonen, og HATV sender nok en gang direkte fra klokken 19.

Publikum kan enten følge med på TV-sendingen på våre nettsider, eller møte opp fysisk for å virkelig kjenne på temperaturen og stemningen. Hjertelig velkommen!

Ellers denne torsdagen kommer det som vanlig nye filmanmeldelser. I tillegg har vi nettopp publisert en sak som omhandler hvordan «justisbyen Hamar» kan ende opp som det store knutepunktet i Innlandet.

Sporten følger opp både hockey, håndball og HamKam.

HAs hemmelighetsfulle sportsredaktør Rune Steen Hansen røper at det kommer en gladsak om fotball, og også en interessant sak som de store idrettslagene i byen garantert er opptatt av nå i valgkampinnspurten.

Følg med!

Ser du noe vi bør skrive om? Tips oss på e-post eller 62519500!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat