22. aug
OMSTRIDT: Bompenger skaper diskusjon i Stange.
Illustrasjonsfoto: Christian E. Bergheim
 
Dette skriver HA om i dag, 8. april

Publisert: 08.apr.2019 09:14
Oppdatert: 08.apr.2019 09:24

God morgen, HA-leser!

Uka har startet med en del lette og hyggelige saker:

Værmeldingen viser nemlig strålende sol og gode temperaturer i «all overskuelig framtid». Her kan du lese vår oppsummering av vårværet.

I fjellet blir det likevel ganske kaldt, og da er det greit å bruke lue. Da er det godt nytt at Den Norske Turistforening nå lanserer en egen regnbuelue før årets påskeutfart.

Dagens mest spektakulære leserbilde kommer fra Solevegen i Vang, hvor HA-tipser Terje Hagen har fotografert en jerv som sprang rett forbi.

Konfirmantene i Hamar og Vang springer på ingen måte rett forbi, men møter derimot opp på trappa hjemme hos folk. I morgen skal nemlig konfirmantene ut i boligstrøkene for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp. Hensikten er å sikre rent vann til verdens befolkning.

På lederplass skriver HA at Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum nå må oppklare hvilke partier han ønsker å samarbeide med etter høstens valg.

Ellers denne mandagen jobber vi blant annet med følgende saker:

En av Hedmarkens største campingsplasser utvider driften etter flere gode år. HAs reporter svinger innom for å møte driverne.

Vi er også på Storhamar videregående hvor forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) besøker elevene for å snakke om lærerutdanning.

I Stange er det diskusjon om bompenger. Aasa Gjestvang reagerer.

HA-sporten følger opp både HamKam og Storhamar. Hvordan skal de blågule hockeygutta slå tilbake etter gårsdagens tap mot Frisk Asker? Det kommer blant annet en fersk Rinkside-sending på HATV.

Helt til slutt: Anne Ekornholmen bruker dagens God Dag-spalte til å skrive om et svært betent tema, nemlig tubeost. Hvor på tuben skal man klemme? Foran, bak eller midt på ...? Kjør debatt!

Tips oss gjerne om nyheter på tips@h-a.no eller 62519500!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke