13. des
TIL LØTEN: HA følger kronprins Haakon i Løten i dag. Her er Haakon i Birken for noen år siden.
FOTO: GEIR OLSEN/BIRKEN
 
Dette skriver HA om i dag
Kronprinsen i Løten. En trio som tjente til sammen 600 millioner kroner i fjor. Ny skole i Brumunddal. Mobiltelefonfilmfestival. Og ganske sikkert mer hockey. Det er noe av saken HA jobber med i dag.

Publisert: 22.mar.2018 07.48
Oppdatert: 22.mar.2018 14.29

God morgen!

Kun et grått teppe, nesten som ei tynn sommerdyne, hindret knallblå himmel denne strålende morgenen. 

Men allerede etter en time i kontorstolen kunne jeg se at sola tittet fram også i Hamar by. En titt på webkameraet på Stenfjellet bekreftet det jeg "visste": Det er sol i fjellet allerede. Det betyr at det akkurat nå er bare to steder å oppholde seg for vettuge folk: På snøen i fjellet eller på stranda ved Middelhavet.

En som har vett - og er heldig med været - er selveste kronprinsen: Haakon besøker i dag Budor i Løten. Jeg håper inderlig at noen tar kronprinsen med på en skitur over til Målia. Det er ikke lange turen, men den byr på noe av det vakreste fantastisk flotte Hedmarken har å by - enda bedre enn Middelhavet!

HA dekker besøket fra start til slutt.

I dag skal vi også skrive om den nye skolen til 400 millioner kroner som åpnes offisielt i Brumunddal. Her skal vi la elevene selv foreta vurderingene av alt fra klasserom til toaletter. 

Trioen er hver bidro til 200 millioner kroner i overskudd - tallet er faktisk helt riktig når man deler samlet overskudd på antall ansatte - og dermed kanskje skrev norsk rekord satser vi også på å presentere i dag.

Verdens kanskje aller første - i alle fall Hedmarkens første - mobiltelefonfilmfestival arrangeres i kveld. HA vil dekke den. Hvorvidt det blir via PC og kamera - eller mobiltelefonen som er begge deler - får du svar på hvis du følger oss her.

Mer hockey blir det også. Først ut blir en rekke bilder fra gårsdagens jubelkamp. Dette bildegalleriet vil jeg legge ut på nettavisen cirka klokken 08.18 - det er faktisk prime time!

Ha en god dag!

PS: På morgenkvisten var leserne mest opptatt av følgende:

E-avisa vår (den er i all beskjedenhet veldig bra og inngår i ditt abonnement).

Hockeyseieren.

Mulige politisaker etter sammenraske tak grunnet snø leses også mye.

SINT ELLER GLÁ - TIPS HA!

Hilsen Frank Brandsås - frontsjef.

Du må gjerne kontakte meg på fbr@h-a.no og/eller 918 28 968! 

Har du lyst på en leseropplevelse utenom det normale? Sjekk dagens God dag! - for første gang i verden uten store bokstaver....

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke