buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
STILLE FØR STORMEN: Det er en strålende morgen i Grønnegata, men om noen timer skal visst himmelens sluser åpne seg.
FOTO: Christian E. Bergheim
 
Dette skriver HA om i dag
1. mai, regn, flom og HamKam - det er noen av stikkordene denne mandagen.

Publisert: 30.apr.2018 07:46
Oppdatert: 30.apr.2018 07:49

Er det ikke herlig å bo i Norge, dere? Å kunne stå opp på siste dag i april og kjøre til jobb klokken 06:30 UTEN å måtte skrape is av rutene ... Ren luksus - og nesten tropiske forhold for oss her oppe på berget.

Siste dag i april betyr også dette: Dersom alt går etter planen, så er det 1. mai i morgen. HA gir deg siste nytt om hvordan den store dagen vil bli markert rundt omkring på Hedmarken. Hva skjer hvor - og hvem taler på hvilket samfunnshus? Vi gir deg svarene.

Det er forresten lurt å finne fram paraply og vanntett flanellskjorte: Tirsdag er det nemlig meldt store nedbørsmengder på Hedmarken. Særlig på formiddagen skal det ifølge meteorologene hos Yr.no hølje ned. Regnet fortsetter helt fram til onsdag morgen. Hvordan vil det påvirke snøsmeltingen og flomfaren ...? Vi følger med på de siste meldingene fra NVE.

Ellers stilles det mange spørsmål rundt HamKams prestasjoner hittil i sesongen. Laget står fortsatt uten seier i første divisjon, og befinner seg på den kalde og utrivelige delen av tabellen. Vi følger opp for å finne ut hvordan Kamma skal snu trenden - og endelig sikre årets første seier.

Fra før har vi lagt ut følgende saker:

HAs leder handler i dag om Carl I. Hagen som abdiserer som aktiv politiker - igjen:

«Vi vil ikke savne den polariserende og stigmatiserende debattformen til Carl I. Hagen. Den har først og fremst bidratt til kunnskapsløs stempling av svake grupper i samfunnet.»

«Arbesdaer» feirer 30 gode år på Klevfos i Løten. Nå blir det satt opp jubileumsforestillinger for å markere milepælen.

Når vi først er inne på kulturfronten: «Kjærlighet og kjøkkenbenk» er tittelen på den nyskrevne Sandbeck-forestilling som Kvennstugu-teatret i Vallset skal sette opp i juni.

I dagens God Dag-spalte skriver Thomas Strandby om den merkelige følelsen det er å bli spurt om legitimasjon etter fylte 30 år.

Fikk du forresten med deg reportasjen om Hamars ukjente krimgåte? I kveld sendes første episode på TV 2s Åsted Norge.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat