buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KONKURS: Dette bildet tok vi da Espen Welin-Larsen (til venstre) kjøpte Hamar Catering av Jan Tonny Pettersen. Nå er det konkurs. I dag ser vi på hva som skjer med de som har bestilt mat til helgas konfirmasjoner.
FOTO: FRANK BRANDSÅS
 
Dette skriver HA om i dag
Hva skjer med de som har bestilt mat hos konkursrammet cateringfirma? Hvor mange svindelforsøk til mobilen har Leif Bråten notert? Hva tenker Malene Aambakk om å være tilbake på håndballbanen? Svarene får du her!

Publisert: 08.mai.2018 07:25
Oppdatert: 08.mai.2018 08:28

God morgen!

Er det noe som slår å sykle til jobben med nyfylte sommerdekk på nykostet asfalt - vel vitende om at dette er siste arbeidsdag på en uke?

Joda - på samme nivå er det faktisk å kunne by leserne - de vi lever av og for - en meny som denne på selveste frigjøringsdagen:

I går skrev vi om konkursen til Hamar Catering AS. I dag vil vi se på hva som skjer med de som har bestilt mat - for eksempel til helgens konfirmasjoner.

I går mer enn antydet jeg i morgenbloggen at det skulle komme en artikkel om bandittene som prøver å lure deg til å ringe opp utenlandske numre. Beklager, men jeg rakk ikke å gjøre den saken ferdig i går. I dag kommer den - og det under mottoet "sent og godt": For vi har nemlig møtt en hamarsing på 80 som har notert hele 14 bandittoppringninger på like mange dager. Leif Bråten og en rekke eksperter forteller og gir råd. Les den saken før 08.30!

Malene Aambakk var i helga tilbake for Storhamar etter lengre tids fravær. På tidlig formiddag kan du lese om hva hun tenker. Et skikkelig intervju kommer på tidlig formiddag/sen morgen.

Og - minst like spennende: Orri Omarsson er utlånt til HamKam fra Sarpsborg. Hva tenker han om cupkampen mot Sarpsborg? Svaret får du her.

Litt kryptisk røper jeg også en sannsynlig reportasje om "Golfbussen B4".

Gled deg - dette blir en god dag!

På morgenkvisten ble disse sakene mest lest:

1: Foreldre protesterer mot planer for boligblokk i Tigerskogen ved Rollsløkken skole.

2: Obos, Utstillingsplass og Betonmast Hæhre vil bygge åtte etasjer på det høyeste i Vangsvegen.

3: Referatet fra gårsdagens kamp mellom Brumunddal 2 og Moelven. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat