15. des
Ole Edvard Antonsen holdt soloppgangskonsert på stupetårnet, og avslutta med en dukkert fra stupebrettet. Foto: Sigurd Arnekleiv Bækkelund
 
Dette skriver HA om i dag
Vårflommen i Mjøsa fortsetter, hvem ønsker Söderstrøm seg i CHL, og hvem blir artisten som skal ha årets soloppgangskonsert ved Stupetårnet?

Publisert: 15.mai.2018 08.02
Oppdatert: 15.mai.2018 08.06

God morgen. I dag tok jeg en omveg på veg til jobb.

Som frontsjef her på nettet hvor jobber er å styre og prioritere hva som skal ligge på nettavisens forside, har jeg fått oppheng i flommen og her på huset spøker man med at jeg er (en av flere) hydrologer.

Så da tok jeg meg en sykkeltur langs Mjøsa på veg til jobb. Et vakkert og mektig syn å se vannmassene nærme seg uten at vi kan gjøre noe med det. 

Du kan se de bildene her. 

Selv om de ordentlige hydrologene på NVE har nedjustert sin prognose over forventet toppnivå på Mjøsa, vil det fortsatt bli en temmelig høy flom og vi fortsetter selvfølgelig å dekke denne begivenheten. I dag kan du for eksempel bli med ned i kjelleren til en av byens butikker.

Klokken 10.30 skjer det en spennende ting. Da blir det annonsert hvem som blir årets artist på Soloppgangskonserten på Stupetårnet. Vi er på plass på pressekonferansen og gir deg artistnavnet.

Innenfor sport skjer det mye. Onsdag er det duket for trekning i Champions League for hockey (CHL). Hvem ønsker trener Fredrik Söderström seg? Vi følger også opp HamKam. Blir det protest fra Nest-Sotra?

Vi er på plass på BDO-mila i kveld. Vi filmer og her kan folk se seg selv etter de har løpt

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke