17. jan
TREKNING: I dag klokka 16 får vi vite hvem Storhamar skal møte i høstens første runde av Champions Hockey League.
FOTO: Trond Lillebo
 
Dette skriver HA om i dag
HamKam spiller bortekamp mot Kongsvinger, Harriet fra Hamar skal reise til New York ikledd Hedmarksbunad, og klokka 16 får vi vite hvem Storhamar møter i Champions Hockey League.

Publisert: 16.mai.2018 08:50
Oppdatert: 16.mai.2018 08:56

God morgen, HA-leser!

Klokka 05.20 ringte vekkerklokka til undertegnede, og varslet en ny og spennende nyhetsdag. På min faste pendlerstrekning mellom Lillehammer og Hamar var det lett å se tegn på hvordan Mjøsa har steget oppover og slukt strandkanten. Og vårflommen, den skal vi dekke videre også i dag. Blant annet skal vår lokale reporter i Ringsaker oppsøke Verven, for å se hvordan sjefsutbyggeren selv bor i strandkanten.

HamKam gjester Kongsvinger klokka 18 i kveld. HA-sporten er tilstede og dekker det spennende lokaloppgjøret for deg.

Lokaloppgjør blir det også når Ridabu og Trysil møtes klokka 20.00 på Black River Park, i den lokale 4. divisjon. HATV er der, og vil sende hele kampen live for deg!

Klokka 16 kommer en kunngjøring som mange hockeyfans på Hedmarken nok har ventet spent på. Da får vi vite hvem de gule og blå skal møte i første runde av Champions Hockey League til høsten. Vår reporter er i København for å dekke trekningen.

Men allerede nå ligger det flere ferske saker ute for deg, som du kan nyte til morgenkaffen. Blant annet er direktøren i Statens Vegvesen bekymret for trafikksituasjonen i Strandgata i Hamar. Bekymret er også Mocci Ryen, dersom Stoppested Verden ikke får støtte til videre drift. Du kan også lese om Hamar-bedriften Mantena, som er på jakt etter nye verkstedlokaler.

Og dersom du er nysgjerrig på hva russen i Innlandet har funnet på i natt, kan du lese om det her.

Vi legger fortløpende ut en sak om Harriet fra Hamar som skal holde 17. maitale i sjømannskirken i New York i den vakre Hedmarksbudnaden.

Nyt dagen før dagen med HA!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke