9. des
ÅPNER I DAG: Forretningsutvikler Berte Sollerud Helgestad og daglig leder Eli A. Bryhni i Hamarregionen Utvikling har inngått leiekontrakt for et nytt gründerhus i Midtbyen park, og lokalene som Skatt Øst flytter fra til høsten. Bildet er fra en reportasje i HA tidligere i år.
FOTO: Eli J. Haugen
 
Dette skriver HA om i dag
HamKams forsvar. Farts mulige konflikt med fotballforbundet. Åpning av gründerhus. Omdiskutert utbygging i Stange. Humlevandring i Hamar. Skole-sykling i Løten. Dette er noen av sakene HA skriver om i dag.

Publisert: 29.mai.2018 07.29
Oppdatert: 29.mai.2018 10.32

God morgen!

Det er vel ikke stort å klage på i dag heller - med mindre du skulle drive gårdsbruk og dermed ha prekær mangel på vann. Akkurat det kan du lese flere saker om i HA. Her er noen eksempler på saker vi publiserte i går, men som er like aktuelle: Vanner døgnet rundt. Åkeren er tørr som en askehaug. Brannvakt i Furuberget. Rekordvarm mai.

MEN - her kan du lese om hva vi kommer med av nyhetssaker utover dagen denne tirsdagen:

I dag mai åpner PARK offisielt dørene. Det blir åpningsarrangement for inviterte gjester fra kl 09.00 på dagtid, mens huset åpner for alle kl 15.30.I PARK samles gründere, etablerte selskaper og studenter - et sted hvor ideéne skal vokse og spire! Bak PARK står Hamar, Løten og Stange kommuner, samt et bredt næringsliv i Hamarregionen. HA vil rapportere fra åpningen.

Det er sterke reaksjoner i Stange på rådmannens bestilling av utbyggingplan på Tokstadjordet. Stange-reporter Henning Holter Christensen følger saken for deg.

I ettermiddag er det humlevandring på Domkirkeodden i ettermiddag. Dette arrangementet dekket jeg selv i fjor sommer, og det er veldig hyggelig og lærerikt. En tur dit anbefales!

Femteklassingene på Østvang skole i Løten er klare for landsfinalen i konkurransen Sikker Sykling. Vår reporter Ørjan Brendløkken har besøkt elevene i Løten. 

En blogg fra Malin i Australia kommer også.

SPORTEN LOVER DISSE KNALLSTERKE SAKENE:

Konflikt Fart/Norges Fotballforbund. Fikk bortekamp mot Lillestrøm i cupen. Kunne laget fotballfest i Øvre Vang. 

Kaptein Egeris om oppturen og hvordan de har klart å sette forsvaret.

Hockeygutta svetter noe voldsomt i sommervarmen.

Her er lesernes tre på topp denne tirsdagsmorgenen:

1:  Sommerblomstene er på plass i Hamar.

2: God dag!-spalten om Messi, Liverpool og ektefellens fotballforståelse.

3: Tor André Johnsen advarer mot å sette av areal for bru i vest-alternativet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke