23. okt
Hvor skal traseen gå?
FOTO: Trond Lillebo
 
Dette skriver HA om i dag
Meningsmåling om traséspørsmålet, Bislett Games med sju lokale utøvere og hunder som redder rådyrkillinger.

Publisert: 07.jun.2018 07:13
Oppdatert: 07.jun.2018 07:13

God morgen og god torsdag. 

Helgen nærmer seg med stormskritt, og selv om det ikke er fullt så hett som det var forrige uke er det fortsatt knallvær og knusktørt. 

Å sykle grytidlig ned til byen i dette været helt alene og nesten helt uten larm fra trafikk er rett og slett en velsignelse.

Vel, nok euforiske følelser.

I dag har vi massevis av gode saker på gang. Av og til kan det være en utfordring å skrive her så tidlig hva vi konkret kommer med ettersom nyhetsbildet kan endre seg. Skjer det store ting kaster vi oss rundt og legger andre planer på is til dagen etterpå. 

Det som er helt sikkert er at du allerede nå kan gå inn å lese den utmerkede artikkelen om Hamars nye klatrepark fra mine kollegaer Remi Laakso og Trygve Norum-Lunås (foto).

Det som også er helt sikkert er at vi senere i dag legger ut en rekke anmeldelser fra musikk, bøker og filmer.

Du kan også kose deg med en artikkel om hunder som redder rådyrkillinger og om solsikkefesten i Hamar der barn fra alle barnehager deltar. Her blir det mange bilder på h-a.no

Vi har også en meningsmåling på gang som går på jernbanespørsmålet. Hva foretrekker befolkningen i Hamar av følgende alternativer: Øst, vest med bru eller vest med kulvert? Følg med.

Sporten har også mye bra på gang. Wang får besøk av brasilianske fotballjenter fra fattige kår som får støtte fra Norge. 

I kveld er vi på plass på Bislett Games hvor vi har med sju lokale utøvere.  Vi tar også en tur på HamKam-trening.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke