buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SLAKTET BYGG SELGES: Ordfører Einar Busterud sa at dette bygget ved innkjøringen til Hamar ikke var noe å være stolt av og at det kanskje ikke skulle blitt tillatt bygd. Nå er bygget - og meieriet ved siden av - til salgs.
FOTO: FRANK BRANDSÅS
 
Dette skriver HA om i dag
Et omdiskutert bygg som skifter eier. Regnets betydning for landbruket. Homoparade i Brumunddal. Dette er bare noen få av sakene vi jobber med i dag.

Publisert: 18.jun.2018 07:39
Oppdatert: 18.jun.2018 09:35

God morgen!

God mandag!

God uke!

Kan det bli stort bedre? Normal temperatur og ideelt vær for å se VM på TV! Dagens høydepunkt for undertegnede blir England som jeg håper reiser seg med den unge og "kjedelig sympatiske" kapteinen i meget ung alder. Lørdag kveld heiet jeg på "Morgan Kane" i kulturhuset. I kveld blir det å heie på Harry Kane.

SÅ til dagens dont:

I dag vil vi skrive om en både historisk og omdiskutert eiendom i Hamar som skifter eier: Det gamle meieriet i Vangsvegen - og Lefal-bygget vegg i vegg - selges for om lag 100 millioner kroner. De som husker godt minnes at selveste ordfører Einar Busterud sa at Lefdal-bygget ikke var noe å være stolt av.

I dag vil vi også sjekke hvordan regnværet påvirker landbruket. Noen av oss er mest av alt opptatt av jordbæra. Svaret får du her - på h-a.no.

Vi vil også sjekke siste nytt i forkant av denne ukens homoparade - Pride Innlandet - i Brumunddal. Hvordan er oppslutningen? Hva gjør kommunen? Igjen - svarene får du her! Paraden starter med regnbuemesse fredag. Lørdag er selve paraden.

Sporten vil sikkert komme med oppfølging om HamKam. Mange av oss på tribunen var søndag enige om to ting: Dette var noe annet enn det vi badet i på TV før og etter og hamarkameratene fikk regelrett bank som om det var gutter mot menn. Les mer om det her.

Sporten vil også gi deg rapport fra kveldens treningskamp der Storhamar håndball møter Aker Topphåndball. Aker (ikke Asker) er et felles prosjekt mellom  SK Njård og Ullern IF.

DENNE morgenen ble disse sakene mest lest på nettavisa:

1: En bitteliten artikkel om hvor du finner Hedmarks beste frokost.

2: Publikum fulgte etter bilisten som stakk av fra en kollisjon i Brumunddal søndag. Slik fikk politiet pågrepet vedkommende.

3: Kulturredaktør Geir Vestads oppsummering av Flagstadfestivalen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat