5. des
TØMMERSTOCK: Nok en gang er det klart for musikalsk fest i Brumunddal sentrum. Dette bildet er fra Kurt Nilsen-konserten i fjor.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Dette skriver HA om i dag

Publisert: 29.jun.2018 07.52
Oppdatert: 29.jun.2018 08.35

God morgen, HA-leser!

Det er fredag, det er helg - men ikke eneste VM-kamp på TV. Hva i all verden skal man finne på? Abstinensene begynner allerede å ta overhånd.

Men fortvil ikke: Vi har tenkt å døyve lengselen ved å tilby mye god lokaljournalistikk.

Her er noe av det vi har på programmet i dag:

Klokken ni kommer samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) og kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) til Hamar for å snakke om jernbane. Kan de gi noen svar på det alle lurer på? HA er selvsagt på plass for å gi deg siste nytt.

Klokken 12 har Ringsaker lensmannskontor innkalt til pressekonferanse. Hva skjer? HA oppdaterer så fort vi vet noe mer.

Når vi først befinner oss i Brumunddal: I kveld braker selveste Tømmerstock løs. På scenen står Åge Aleksandersen & Sambandet, Ammunition med Åge Sten Nilsen, Sonic Debris, Lange & Band, Kings Of The Valley, Communion Of Souls, Tre Skaller, Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen.

HA anmelder de viktigste konsertene og krydrer rikelig med både folkeliv og stemning fra sommerkvelden i Brumunddal.

Les også vårt intervju med rockehelten Åge Aleksandersen som gleder seg til å opptre i Dala.

Ellers denne fredagen har vi allerede lagt ut følgende saker:

Tangen dyrepark har utvidet med både lemur, surikat og kenguru. Vi har besøkt parken for å møte de snodige skapningene.

Restaurant-konseptet Heim kommer snart til Hamar. Våre matanmeldere Hanna og Henriette tok turen til Gjøvik for å finne ut hva Heim har å by på, noe som endte med 23 av 30 mulige poeng.

Mat blir ikke det samme uten godt drikke. I dagens øl- og vin-spalte har vi testet en Flikk-Flakk saison og tre gode rødviner som passer bra til grillmaten.

Ellers har vår noe lunkne fotballskribent Trond Svendsen skrevet dagens God Dag-spalte etter å ha gitt Fotball-VM en sjanse. Svendsen er ikke imponert, så kanskje er det like greit at det ikke er noen kamper i kveld …

God helg når den tid kommer!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke