15. des
EN AV DE STORE: Bilfirmaet Sulland, med hovedkontor i Hamar, ruver også på nasjonale oversikter.
FOTO: FRANK BRANDSÅS
 
Dette skriver HA om i dag
Hedmarkens største bedrifter og deres rangering nasjonalt. Intervju med Ap-senior Jan Larsen. Avlingsskader på grunn av tørke. Det er noen av sakene vi skriver om i dag.

Publisert: 03.jul.2018 07.46
Oppdatert: 03.jul.2018 07.45

God morgen!

Joda - det er en strålende morgen. Igjen. For min egen del skulle gjerne Mexico ha gjort slutt på VM-pinen for Neymar, men man kan ikke klage siden Brasils seier var fortjent. Mer moro var andreomgang - og resultatet - mellom Belgia og Japan.

I dag er det to store kamper. Selv heier jeg på England og Sverige.

FØR DEN TID SKAL DET JOBBES!

I dag kommer vi med artikler om følgende saker:

Tidsskriftet Kapital har lagd en oversikt over landets 500 største bedrifter. Vi har sjekket hvordan lokale bedrifter gjør det. Etter planen vil du på formiddagen kunne lese om hvilke ni bedrifter fra Hedmarken som er med - og hvordan de gjør det. Her kan du lese om 17 nye virksomheter - en sak vi presenterte i går.

Utpå dagen kommer det et større intervju med Jan Larsen, leder for seniorene til Arbeiderpartiet i Hamar. Det intervjuet vet vi at mange ser fram til - etter en tid med mye uro i Hamar Ap.

Vi har allerede presentert en større sak om tørken og problemene for landbruket. Den kan du lese her.

HA en strålende dag - gjerne med HA!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke