15. des
Forrige sesong endte i NM-gull. I dag sender vi direkte fra CC Amfi når Storhamar gjør sin første istrening.
FOTO: Fredrik Olastuen.
 
Dette skriver HA om i dag
Politijakt, hytteopprør og direktesending fra Storhamars første istrening.

Publisert: 30.jul.2018 08.16
Oppdatert: 30.jul.2018 08.45

Hei og god morgen. Da er undertegnede tilbake etter fire ukes ferie. En slik overgang er alltids av det bråe slaget, så da er det bare å kaste seg inn i jobben igjen.

Vi har en stor meny på gang denne dagen. 

I går troppet krimteknikere opp i skogen mellom Åsbygda og Ådalsbruk. Politiet jakter etter en person etter en voldsepisode.  Denne saken følger vi opp.

Hytteierne på Sjusjøen er i opprør mot grunneierne og vår reporter Jo Kjetil Heggelund har mer etter helgas oppvaskmøte. 

Er du interessert i hockey og Storhamar? Selvfølgelig er du det. Denne regionen er ville etter Storhamar og det er ventet stort oppmøte av fans når den første istreningen starter klokken 17.30. HA er også på plass og sender det hele direkte her på HATV.

Sporten er også på plass i Danmark hvor de følger Storhamars håndballjenter som er på treningsleir. I dag spiller de treningskamp klokken 17.00. Den kampen er vi på.

Storkampen mot Viking nærmer seg (spilles i morgen) og sporten kommer også med en oppdatering inn mot den kampen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke