23. okt
.
 
Dette skriver HA om i dag
Drømmen om ny butikk på CC Hamar. Bytte av sporveksler sekund for sekund. Folkemøte i Ringsaker. Politikk i Løten. Konkursstatistikk per utgangen av august. Dette er om lag 1/8 av sakene HA jobber med i dag.

Publisert: 06.sep.2018 07:46
Oppdatert: 06.sep.2018 08:12

God morgen!

Joda, det er på tide å slå på lyset på sykkelen på veg til jobben. De med god tid kan henge på seg refleksen.

Uansett: Det viktigste er å komme seg trygt på jobben.

Her er litt av det vi i HA jobber med i dag:

En ny artikkel i serien Nye etableringer kommer om litt. Denne gang presenterer vi Hege Wangberg som realiserer drømmen om eget parfymeri.

Litt senere, men fortsatt på morgenkvisten, presenterer vi 19 andre nyetablerte foretak på Hedmarken. Ett av disse har selveste Aksel Lund Svindal i en sentral rolle.

Utpå formiddagen håper vi å komme med en helt spesiell video der du kan se hvordan en sporveksler skiftes ut på Hamar stasjon. Jobben tok mange timer - videoen er på 120 sekunder.

Enda litt senere kommer vi ganske sikkert med en sak fra Løten-politikken. Der jobber Senterpartiet for å overta makten.

Ytterligere noen timer utpå kveldingen kommer vi med rapport fra et folkemøte om den kaotiske trafikksituasjonen på Kirkenær i Ringsaker.

Som om ikke alt dette var nok: I helga drar Storhamar hockey til Sverige og Finland – Mikki Bjerke er med på supporterlasset. Det kan du lese om i denne bloggen.

APROPOS HOCKEY: Her kan du lese HA-sportens vurdering av Storhamar og de åtte andre lagene i toppserien. Dette er journalistikk på høyt nivå!

PS: Tallet 1/8 i ingressen (ingresso betyr inngang på italiensk) forteller at vi kommer med om lag 30 andre artikler på h-a.no i dag.

SINT ELLER GLA` - FØLG OSS PÅ HA!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke