buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
DAGENS NAVN: Finansminister Siv Jensen utenfor sin bolig i Oslo, på vei til jobb for legge frem neste års statsbudsjett. Til venstre går statssekretær Petter Kvinge Tvedt Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 
Dette skriver HA om i dag
Statsbudsjettet. Blogg om teater. Ny bok om Jesperpus. Storhamar Hockey ute på ny CHL-tur til utlandet. Og: 28 nye grundere med 15 nye foretak. Dette er noen av sakene HA skriver om i dag.

Publisert: 08.okt.2018 07:10
Oppdatert: 08.okt.2018 07:23

God morgen!

God mandag!

God uke!

Mye rart skal skje om ikke Siv Jensen blir dagens navn - også på Hedmarken. I dag legger hun fram forslag til nytt statsbudsjett klokken 10.00. Vi vil gi deg de lokale nyhetene - og skrive om det store bildet. Her kan du lese litt om lekkasjer fra budsjettet. HA får besøk fra minst ett av regjeringspartiene.

Før den tid håper vi å kunne legge ut en artikkel som presenterer 28 gründere med 15 nye foretak på Hedmarken. Det blir alt fra bar og bil til gull og tapet. Her kan du lese en fersk artikkel der Frode Alhaug snakker om sine nye etableringer - og gir råd til andre.

I dag kommer det også stoff om en ny bok om Jesperpus - Løten-katten som ble rikskjendis. Vi møter kattens "husmor" og forfatteren fra Løten. Her er en gammel sak om kjendiskatten.

Et par nye blogger - derav en om teaterliv - kommer også.

Sist, men ikke minst: HA-sporten følger Storhamar hockey. Storhamar spiller en ny kamp i CHL tirsdag mot Trinec. Både laget og våre folk er på plass i Tsjekkia i løpet av dagen. Vi kommer med en rapport når våre folk er på plass. Her er siste nytt etter "slaget i Stavanger".

Jeg sier det igjen:

Sint eller glad - følg oss i HA!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat