buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
HIT ELLER DIT: Krf leder Knut Arild Hareides valg av samarbeidspartner, her sammen med Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum, er i fokus også i Hedmark.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 
Dette skriver HA om i dag
KrF-dramaet. Politisk streik. Sluttresultat for TV-aksjonen. Og: Ei diger gjedde! Dette er en snau tidel av sakene vi jobber med på nettet i dag.

Publisert: 22.okt.2018 07:52
Oppdatert: 22.okt.2018 08:11

God morgen - og god mandag!

Med Karlsvogna i syne høyt der oppe var det lett å gå til jobben med luftige skritt denne mandagen.

Med en skråblikk var det nesten godt (joda, det er litt slemt) å se naboen skrape is av bilruta ved 6-tiden denne mandagen.

Lite slår det å gå/sykle til jobben - for ikke å snakke om turen "hematt"....

Før det (hematt) skal jeg som operatør på nettavisen bidra til at følgende artikler når deg som leser:

Hedmark KrF har ekstraordinært årsmøte i Elverum.  Vi jobber med en forhåndsartikkel - sett opp mot bråket etter helgens fylkesårsmøte. Veivalg for KrF og valg av delegater til det ekstraordinære landsmøte er på agendaen.

Søndag kveld skrev vi en sak om den 14,6 kilo tunge gjedda som Martin Lintorp fra Stange tok søndag. Nå har vi fått tips om ei enda større gjedde. Dersom vi får dette bekreftet - og oppnår kontakt med fiskeren - så er det duket for en klikkvinner.

Det kommer mer hockey - også som forhånds på kampen mot Sparta i Sarpsborg. Her kan du lese om søndagens seier.

Regjeringen vil legge ned Bruvold fengsel og Hedmark fengsel vil miste 40 ansatte. I dag vil ansatte gå til politisk streik. Den skal vi skrive mer om.

Om ikke så lenge - dersom jeg får opp farten - kommer vi med de endelige tallene for TV-aksjonen. Vi presenterer innsamlet resultat per kommune i Hedmark. Her kan du se hvor mye hver innbygger på Hedmarken i snitt ga i bøssa søndag.

For "våre" kommuner - det vil si Hedmarken - vil få innsamlet beløp brutt ned på penger i bøsse, penger fra det offentlige og penger fra andre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat