15. des
SKIFØRE: På Beitostølen, der HAs ekspert på langrenn befinner seg, er det godt skiføre. I dag kommer det flere rapporter derfra. her tester Stein Olav Snesrud (bak) snøen.
FOTO: ARVE H. BLYSTAD
 
Dette skriver HA om i dag
Budsjett i Ringsaker. Lokale skiløperes sesongdebut. Fotballhall på Hamar vest. Og været! Dette er noen få av sakene HA jobber med i dag.

Publisert: 16.nov.2018 07.01
Oppdatert: 16.nov.2018 07.04

God morgen!

Og ikke nok med det:

God helg!

Det er jo straks helga og noen fridager for de fleste av oss. Noen av oss har til og med jobbet inn litt slik at det blir flere fridager - intet mindre enn to frihelger på rad. Uten arbeidsdager som "forstyrrer" der i mellom.

Nok om det!

I dag skal vi jobbe med disse sakene:

I Ringsaker er det behandling av budsjettet. Med tre milliarder kroner i potten er det en stor sak. Vi kommer med flere saker utover dagen.

Vi vil i dag presentere den nye fotballhallen på Hamar vest. Det er ikke noe småbygg. Vi har tegningen. 

Kultur-redaksjonen kommer med en sak om Tater-Milla.

Vår ekspert på langrenn er på Beitostølen og følger sesongstarten for langrennsløperne. Hedmarken er godt representert med både landslagssmører og løpere.

En sak om været – vinklet opp mot det varme novemberværet – kommer også. Vi sammenligner med hvordan det så ut i fjor.

I dag er det rettssfri i Janne-saken. HAs solide dekning har blitt lest mer enn noe annet denne uken. Her er den siste kommentaren om Janne-saken - med direkte og indirekte lenking til flere titalls saker.

Snart - allerede ved 08-tiden - kommer denne ukens tester av mat, vin og øl.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke