buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Aktor Iris Øsp Lydsdottir Storås og Politibetjent Trond Blikstad representerer påtalemyndighetene i straffesaken mot Svein Jemtland. FOTO: NTB Scanpix
 
Dette skriver HA om i dag
Janne-saken, hockeykamp og ministerbesøk.

Publisert: 22.nov.2018 07:04
Oppdatert: 22.nov.2018 10:23

God morgen og god torsdag. Nå begynner det å bli småkjølig for oss som står opp grytidlig, og som spaserer på jobb. Da er det godt å kose seg med en god kopp varm kaffe mens man for eksempel skriver en morgenblogg.

Så hva kan du forvente å finne på h-a.no i dag?

Mye, og her får en liten smakebit:

Janne-saken fortsetter i Hedmarken tingrett. På den åttende dagen kommer det en rekke vitner som skal forklare seg. Blant annet mannen som eide bilen som skal ha blitt brukt til å frakte Janne Jemtlands lik til Eid bru.

Vi følger hele hovedforhandlingen minutt for minutt. Reporter Christian E. Bergheim kommer til å skrive i denne saken når retten settes klokken 09.00.

Vi kjører én direktesendinger fra tinghuset på HATV. Sendingene kommer når retten heves i ettermiddag.

Hockeyguttene fra Storhamar hviler ikke selv om Europaventyret er over for denne gang. I kveld er det ny kamp når Stavanger Oilers kommer på besøk til CC Amfi. Vi er selvsagt på plass, og gir deg fyldig dekning fra første dropp klokken 18.30.

På samme tidspunkt, altså klokken 18.00, går Sissel Kyrkjebø på scenen i Kulturhuset for den første av i alt to konserter i kveld. Vi er på plass på den første konserten, og kommer med en anmeldelse.

Vi er også på plass når samferdselsminister Jon Georg Dale besøker Hedmarken for å se på anleggsarbeidet med nye E6 og dobbelspor med jernbane.

God fornøyelse, og tips oss dersom du har innspill til saker vi kan skrive om.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat