6. des
Foto: NTB Scanpix
 
Dette skriver HA om i dag

Publisert: 26.nov.2018 07.58
Oppdatert: 26.nov.2018 08.20

God morgen og god mandag.

Var du på kamp i CC Amfi i går? Over 3.000 var det og fikk endelig se et Storhamar-lag som gikk seirende ut av en kamp etter et par nedturer på rad.

Hockeyspillerne hviler imidlertid ikke, og det gjør heller ikke HA-sporten som helt sikkert kommer med en artikkel eller to om iskrigerne fra Hamar vest.

Vi er på plass i Ringsaker når en fjøsutstilling åpner.

Næringslivsserien vår "nye etableringer" hvor Frank Brandås oppsummerer hvilke nye selskaper som har blitt etablert i vårt område siden sist, ligger også klar til publisering. Om det skjer i dag er dog litt mer usikkert og avhenger også av hva annet som skjer.

Det er rettspause i Janne-saken også i dag. Den saken avsluttes i Hedmarken tingrett i morgen når partene kommer med sine sluttprosedyrer. Vi regner med at det kommer en artikkel om Janne-saken i løpet av dagen.

Ellers oppdaterer vi med stort og smått. God fornøyelse.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke