23. okt
KJØKKEN-NYTT: I dag skal vi presentere en Stange-kvinne som satset millioner på sin egen arbeidsplass - en butikk innen kjøkkenbransjen. I den anledning får du siste nytt om alt fra drivhus på kjøkkenbenken til senkbare overskap.
FOTO: FRANK BRANDSÅS
 
Dette skriver HA om i dag
En konkurs i en gammel familieeid produksjonsbedrift. Mer om nominasjonen i Løten Ap. Hva skjedde i Hamar Ap i sommer? Stange-kvinne realiserte drømmen og kjøpte sin egen arbeidsplass for mange millioner kroner. Dette er noen av sakene HA vil skrive om i dag.

Publisert: 28.nov.2018 07:12
Oppdatert: 28.nov.2018 07:41

God morgen!

God tirsdag og velkommen tilbake til HAs nettavis.

Vi har en solid pakke med saker i dag også.

Her er en liten smakebit på noen av de om lag 30-40 sakene vi vil presentere denne onsdagen.

Tirsdag kveld ble sittende ordfører Bente Elin Lilleøkseth vraket med minst mulig margin under nominasjonsmøtet i Løten Ap. Hva skjer nå i kommunepartiet?

Apropos Ap: Vi har skrevet flere ganger om uro i Hamar Ap. I dag kommer vi med mer stoff om den indre maktkampen i partiet.

Vi skal også skrive om en familieeid produksjonsbedrift på Hedmarken som er konkurs. Vi har snakket med eieren som tar konkursen meget tungt.

På motsatt side av skalaen kommer en hyggelig sak om en Stange-kvinne som satset millioner av kroner da hun tidligere i år kjøpte sin egen arbeidsplass.

Vi vil også presentere et 20-talls nye gründere som har etablert nye foretak.

Nå på morgenkvisten er den rykende ferske artikkelen om skolen som innfører mobilfri måned blant de meste leste HA-sakene.

Følg oss her!

Og:

SINT ELLER GLAD - TIPS OSS I HA!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke