13. des
SUPPORTERE: Her er en del Storhamar-supportere på hockeykamp i Stavanger i 2016. I dag møter HA-sporten en del av supporterne i Hamar.
FOTO: JAN KÅRE NESS, NTB SCANPIX
 
Dette skriver HA om i dag
Besøk hos Storhamars håndball-supportere. Fredags-Quiz. Live-sending fra HamKam-kamp. Hamar-butikk med storsalg. Dette er noen av sakene vi jobber med i dag.

Publisert: 25.jan.2019 07.06
Oppdatert: 25.jan.2019 08.52

God morgen!

 

God fredag – og god helg!

 

Joda det er fredagen. Undertegnedes høydepunkt – bokstavelig talt – blir nok en skitur med hodelykt i Vangsåsen rundt Dagsrevyen-tid. Det er Hedmarken på sitt aller, aller beste.

Før den tid skal det jobbes.

Her er noen av sakene vi kommer med på nettavisen i dag – hvis ingen smører seg bort.

 Vår populære fredags-quiz – med spørsmål om aktuelle saker fra HA og Hedmarken – kommer ved lunsjtider.

Selv skal jeg - som egentlig skal sitte inne med innearbeidet mitt for å drifte denne nettavisa - ut på en meget hyggelig sak: En Hamar-butikk har fått en leveranse på mange millioner kroner til Gjøvik.

Saken jeg bebudet i går – om streng regulering av hva man kan gjøre i og ved Åkersvika – ble ikke ferdig torsdag. I dag, derimot, tror vi saken blir klar. Jeg blir ikke overrasket om du blir overrasket når du får lese om reglementet.

Vår krimekspert kommer med en kommentar om Erik Jensen-saken. Der er det ventet dom fra lagmannsretten hvilken dag som helst.

HA-TV sender direkte fra Stabæk mot HamKam klokken 13.00 fredag. Gjennom hele helga byr vi på flere direktesendte kamper fra ulike idretter. 

Klokken 14.00 fredag samles de ivrigste håndball-supporterne seg på Storhamar – der er HA-sporten.

Vi lager også en større sak på hvordan en del erfarne hockeyspillere ser for seg livet etter at de har lagt opp.

PS: Sa jeg at det er utmerket sparkføre denne fredagen?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke