15. des
VAKKERT: Slik så det ut i Hamar søndag morgen.
FOTO: FRANK BRANDSÅS
 
Dette skriver HA om i dag
Håndball. Politikk. Kultur. Dette er bare noen av temaene vi vil skrive om på denne solfylte søndagen.

Publisert: 10.mar.2019 09.49
Oppdatert: 10.mar.2019 10.08

God morgen!

Eller - ærlig talt:

God formiddag!

Vakrere blir det neppe. Skulle du få lyst til å gjøre noe annet enn å følge HA på nettet - en kombinasjon er å anbefale - så kan jeg anbefale (!) skiløypene mellom Gåsbu og Sjusjøen. I går tok jeg turen fra Sjusjøen til Gåsbu. Løypene er helt fantastiske - HELE vegen. Utypisk nok så bommet jeg på dagen: Turen hadde vært enda bedre med dagens strålende solskinn....

I dag skal vi skrive om blant annet disse sakene:

Det blir mer om intern uro i Arbeiderpartiet i Hamar. Vi har intervjuet valgkomiteens leder. Hun vil forklare hvorfor man ønsket fornyelse i partiet. Her er den foreløpig siste HA-saken om det temaet.

Klokken 13.00 spiller HamKam treningskamp mot Tromsdalen. Det blir en spesiell kamp ikke minst for HamKam-treneren som møter gamle kjente. HA dekker kampen i Spania. Her er siste rapport fra våre reportere på HamKams treningsleir.

Apropos sport: I kveld spiller Storhamar Håndball en viktig Europa-kamp. Her er siste rapport fra vår mann som dekker kampen mot Siofok. Kampen dekkes her i kveldingen.

Levi Henriksen er tilbake i Hamar. HA dekker selvsagt opptredenen til den populære artisten fra Kongsvinger-traktene. Her kan du lese siste rapport fra kulturlivet i Hamar - publisert sent lørdag kveld. HER er den store forhåndsomtalen om lyrikkfestivalen som Henriksen setter punktum for i kveld.

Skjønner? Det er mye snadder i vente her på h-a.no.

Og: De nevnte sakene er bare en liten andel av alt vi kommer med.

Jeg minner også om at vi allerede har publisert ene rapport fra utelivet i Innlandet  natt til søndag.

Her er en nylig publisert artikkel med oversikt over hvem som fikk mest fra grasrotandelen på Hedmarken i fjor.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke