buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Møte: Lokalpolitikerne Morten Aspeli (Ap), Knut Fangberget (H) og Jane Meyer (H) i møte med medlem av Stortingets transport- og kommunikasjonskomité Nils Aage Jegstad (H). Foto: Eli J. haugen
 
Driver lobbyarbeid
Hamar-politikere driver lobbyarbeid for det østre traséalternativet på mange fronter.

Publisert: 20.jan.2017 18:27
Oppdatert: 20.jan.2017 18:27

Fredag møtte Morten Aspeli (Ap), Knut Fangberget (H) og Jane Meyer (H) medlem i Stortingets transport- og kommunikasjonskomité Nils Aage Jegstad.

Tema for møtet var kommunestyrets øst-vedtak, men også viktigheten av å bygge dobbeltspor forbi Hamar og til Brumunddal i 2026.

– Vi jobber tverrpolitisk. Nå er det veldig viktig å sette inn alle krefter på å få en rask avgjørelse på trasé gjennom Hamar, og at ambisjonene i gjeldende Nasjonale transportplan videreføres, sier Aspeli.

Jegtstad sier at det i alle fall er viktig å få tatt en beslutning om trasé gjennom Hamar så fort som mulig. Selve trasébeslutningen fattes i kommunaldepartementet etter at de har innhentet innspill fra andre berørte departementer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat