21. jun
Foto: Christian E. Bergheim
 
E6-utbyggingen begynner i november
Arbeidet starter på Bergshøgda, Brumunddal og Økelsrud.

Publisert: 12.okt.2017 08:39
Oppdatert: 12.okt.2017 08:39

Det er Veidekke Entreprenør AS som vant anbudskonkurransen til Nye veier, og som har fått i oppdrag i å bygge nye E6 mellom Arnkværn og Moelv.

Den 43 kilometer lange strekningen er planlagt ferdig desember 2020. Nå er det planlagt mer i detalj hvordan anleggsperioden vil bli.

– Nye Veier og Veidekke har nå sittet sammen i to dager på Hotel Norge på Høsbjør i Brumunddal. På samlingen har vi koordinert våre planer, delt informasjon og etablert felles mål for utbyggingsprosjektet, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i Nye Veier.

Anleggstart blir i november. Da vil de første anleggsmaskinene bli synlige langs vegen.  De første arbeidene vil trolig starte på Bergshøgda, Brumunddal og Økelsrud. I tillegg skal Veidekke etablere rigg på Granerudjordet i Brumunddal.

I løpet av anleggsperioden vil Veidekke jobbe fire dager hver uke. 

– Veidekke planlegger å jobbe firedagersuke for å redusere ulempene for trafikantene på dagens E6. Det betyr minst mulig ulemper når det er flest biler på E6 i forbindelse med weekendtrafikken på fredager og søndager, sier Moshagen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.