21. aug
PÅ AJER: Her er statsministeren på plass på Ajer ungdomsskole tirsdag formiddag.
FOTO: FRANK BRANDSÅS
 
Erna på Ajer
Statsminister Erna Solberg har ankommet Ajer ungdomsskole for å være med på en skoletime om deling av seksualiserte bilder og videoer.

Publisert: 12.feb.2019 13:40
Oppdatert: 12.feb.2019 13:44

Statsminister Erna Solberg besøker Innlandet tirsdag.

Reisen startet på Lillehammer tirsdag formiddag. Solberg holdt et innlegg på konferansen Lifelong Learning Summit i regi av Høgskolen i
Innlandet og International Council for Open and Distance Education (ICDE). Hun besøkte også kreative aktører på Lillehammer, før hun ved 13.30-tiden ankom Ajer ungdomsskole.

Statsministeren skal delta på en skoletime i regi av Kripos. Tema er kampanjen "Delbart?", som handler om å forebygge deling av seksualiserte bilder og videoer på internett.  

Etter besøket på Ajer ungdomsskole, går turene videre til Innlandet politidistrikt, hvor statsministeren skal få en oppdatering om status i arbeidet med nærpolitireformen. Det er ikke mer enn drøyt fire måneder siden statsministeren besøkte Hamar forrige gang. Det var da hun besøkte gründer- og teknologihuset Park, for å høre hvordan det jobbes med spill, VR- og AR-teknologi i regionen.

 

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke