26. aug
PRIS: Arild Halvorsen mottok torsdag kveld Østnorsk filmsenters fagpris 2018. Her sammen med daglig leder i Fabelaktiv, Hanne Sundby. Foto: Remi Laakso
 
Fagpris til hamarsing Arild Halvorsen
Produsent og hamarsing Arild Halvorsen mottok i kveld Østnorsk filmsenters fagpris. Med prisen fulgte et stipend på 15.000 kroner.

Publisert: 06.des.2018 21:08
Oppdatert: 06.des.2018 21:08

Det står i en pressemelding sendt ut av juryen.

Slik begrunner juryen valget:

I år går fagprisen til en pådriver, en entusiast, et arbeidsjern og en sosial begavelse av de sjeldne. I mange år har prismottageren vært regionens kanskje viktigste inspirator og faglige pådriver på vårt felt.

Vedkommende har evnen til å oppdage og gjenkjenne de gode ideene, og fort forstå hvor de hører hjemme. Repertoaret spenner vidt, og dekker hele bredden fra dokumentar til fiksjon, og treffer alle aldre.

I særlig grad har prisvinneren engasjert seg i produksjon av hjertevarmt og underholdende TV-innhold av svært høy kvalitet for barn. Dette engasjementet og denne innsikten har resultert til en imponerende og prisbelønnet portefølje for regionens største produksjonsselskap - Fabelaktiv."

Halvorsen er for mange kjent som mangeårig produsent og prosjektutvikler i Fabelaktiv på Hamar. Han produserte den aktuelle tv-serien Helium, som er spilt inn på Hamar og mye omtalt her i HA. Han har også vært med i produksjonen av tv-serietrilogien TRIO: Keplerdiamantene, Odins Gull og Cybergullet.

Halvorsen har vært styreleder i AnJazz, og er nestleder i styrene i Hamarregionen Næringsforum og Teater Innlandet.

Han var i 2016 nominert til Hamars mesterborger, samme år som Bernt Ola Volungholen fikk tittelen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke