6. des
 
Fikk lønn for alt strevet på skiene
Gjennom vinteren har Vang skiløperforening arrangert fem klubbrenn. Tirsdag var mange av deltakerne samlet på Høyvang til sesongavslutning og premieutdeling.

Publisert: 06.apr.2017 21.58
Oppdatert: 06.apr.2017 21.57

Gjennom vinteren har Vang skiløperforening arrangert fem klubbrenn. Tirsdag var mange av deltakerne samlet på Høyvang til sesongavslutning og premieutdeling.

Til sammen har 186 skiløpere i alle aldre vært med på ett eller flere av sesongens skirenn i regi av Vang skiløperforening. 89 har vært med på fire eller alle fem rennene. 

Tirsdag fikk de velfortjent oppmerksomhet for rennene de har gått gjennom vinteren. 

I klassen jenter ti år var det mange ivrige skiløpere som fikk premie for vinterens renn på Høyvang tirsdag. 

– Det som er gøy med å gå på ski, er å få premie og å bli heiet på under rennene. Det er mange foreldre som heier, og det er gøy. Vi skal fortsette å gå på ski, alle sammen, sier Martine Bakken Brustad. 

Liam Bjørseth Horten (8) og Edin Bjørseth Horten (6) går mye på ski og har vært med på alle rennene i vinter.

– Jeg skulle ønske det var flere renn i år. Det som er gøy med å gå på ski, er at jeg stadig lærer nye teknikker, sier Liam. 

– Jeg synes ski er en fascinerende ting og det er litt gøy, følger Edin opp. 

Amund Wiken som er leder for langrennsgruppa i Vang skiløperforening synes det er bra at de kan samle hele klubben til avslutning. Han mener samholdet på tvers av aldersgrupper er viktig for løperne. 

– De yngste ser veldig opp til de eldre. Mange er med og hospiterer med andre alderstrinn på treninger, slik at de kan lære av hverandre, sier han. 

Seniorløperne ble også hedret under avslutningen. Blant annet ble Marte Hafsahl Karsets resultater på langløp dratt fram. 

– Hun leverer gode plasseringer i langløp, og det er morsomt for klubben, sier Kjell Arne Østvold. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke