9. des
SJEKKER: Politiet sjekker nå også om det er båtførere som kjører i rus på Mjøsa. Her er Kjell Børsting Jacobsen på patrulje.
ILLUSTRASJONSFOTO: CHRISTIAN E. BERGHEIM.
 
Flere hadde drukket, men ingen ble tatt
Politiet har ikke bare promillekontroll på vegene...

Publisert: 06.jul.2017 06.31
Oppdatert: 06.jul.2017 06.34

12 båtførere ble stoppet av politiet på Mjøsa i går kveld. Alle ble sjekket om de hadde promille.

Politiets operasjonssentral rapporterer at flere av båtførerne hadde drukket på båtturen, men alle hadde under 0,8 i promille. Derfor fikk de kjøre videre på turen i det flotte været som var i går kveld.

Den flotte sommerkvelden i går gjorde at flere enn båtførere på Mjøsa slukket tørsten med alkohol. Politiet måtte rykke ut til en fest i Elverum etter at naboer hadde klaget på svært høy musikk fra en fest i et bolighus. Politiet fikk dempet lydnivået slik at festen kunne fortsette uten å plage naboene.

I Moelv skal det angivelig ha vært flere ungdommer på moped som lagde bråk i natt. Politiet ble tilkalt, men politiets operasjonssentral rapporterer at da de kom til stedet var det ingen unge mopedister å se...

Politiet måtte ta hånd om tre smågutter på Gjøvik sent i går kveld. De tre hadde gjort skadeverk på Kvartshagen barnehage. De tre ble tatt med hjem til foreldrene sine, som i dag kontakter barnehagen for å gjøre opp for nødvendige reparasjoner på barnehagen. 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke