26. apr
SKIFTER BEITE: Trude Oreld har vært hotelldirektør ved Victoria hotell i Hamar i tolv år. Nå går hun til lederstillingen i kommunalt eide Ankerskogen svømmehall.
FOTO: TROND LILLEBO
 
Her er den nye sjefen i Anker'n
Hotelldirektør Trude Grøndahl Oreld er tilsatt som ny daglig leder i Ankerskogen svømmehall. Hun gleder seg stort til å skape gode opplevelser for gjestene i anlegget.

Publisert: 19.des.2017 12:50
Oppdatert: 19.des.2017 13:37

26 søkere meldte interesse for å bli ny daglig leder i Ankerskogen svømmehall etter at Morten Lillehagen går over i en annen stilling i virksomheten.

Grøndahl Orelds navn sto ikke på den offentlige søkerlista.

Styreleder Jens Gunnar Bergaust i Ankerskogen svømmehall KF er svært godt fornøyd med at Grøndahl Oreld har takket ja til jobben.

Vist resultater

– Ja, vi er veldig godt fornøyd. Grøndahl Oreld har en god bakgrunn, og har vist gode resultater ved Victoria hotell gjennom mange år. Hun har god markedsforståelse, og er opptatt av å lage gode opplevelser for gjestene, noe som er veldig viktig i Ankerskogen. Hun har også vist en god evne til kostnadskontroll og oppfølging av resultater, sier Bergaust.

En viktig jobb for Grøndahl Oreld blir å videreutvikle tilbudene til Ankerskogen.

– Hun er også veldig entusiastisk og motivert, så dette tror vi blir veldig bra, sier Bergaust.

Så langt er det ikke avtalt når Victoria-direktøren skal begynne i Ankerskogen.

Lang erfaring

Grøndahl Oreld har vært direktør ved Victoria hotell i Hamar i 12 år. Hun har hatt flere stillinger og lederstillinger i hotellbransjen.

– Dette er veldig spennende. Jeg mener Ankerskogen har utrolig mye å by på. Det er et fint og moderne anlegg med masse flinke folk som jobber der. Jeg gleder meg til å bruke min erfaring fra vertskap på en av de fremste attraksjonene i Innlandet, sier Grøndahl Oreld.

Hun karakteriserer tiden på Victoria hotell som en fantastisk reise.

– Derfor blir det vemodig å forlate hotellet, ikke minst etter det vi har bygd opp sammen. Men jeg føler at tiden er moden for å gjøre noe annet, sier Grøndahl Oreld.

– Hvilke endringer kan du tenke deg å gjøre ved anlegget?

– Nå vil jeg først bli kjent med anlegget og de ansatte, så får vi se etter hvert. Jeg gleder meg til å møte de mange flinke ansatte der, sier Grøndahl Oreld.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.