buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Fra pleie og IT til grønt og klipp
Se her hvem som vil starte med hva.

Publisert: 17.jul.2017 10:15
Oppdatert: 17.jul.2017 12:34

I Stange er det nye foretak innen alt fra hjemmehjelp til grønnsaker. I Hamar er det nye etableringer innen blant annet IT. I Løten skal et AS arrangere festival. I Ringsaker skal det bygges og satses på design av klær.

LOUISE GJØR (37) har opprettet enkeltpersonforetak i eget navn på Fredheim gård i Stange. Formål: «Grønnsakproduksjon og egg til konsum. I tillegg gårdsbutikk.» Satsingen er omtalt i HA før. Hun er fra før bl.a. registrert som styremedlem i Grønnsakprodusentene Mjøsgrønt SA.

MAKEUPARTIST CECILIE MIKALSEN (26) har følgende formål: «Makeup, spesialeffekt sminke og ansiktsmaling.» Enkeltpersonforetaket holder til i Hamar.

FAKTOR 3 AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Salg, produksjon og montasje av trevarer og innredninger. Ombygging av forretningsbygg, boliger og fritidshus og alt som naturlig hører inn under dette. Undervisning, rådgivning samt investeringer og deltakelse i andre selskaper.» Sjur Emil Viksmoen (53) fra Hamar er styreleder. Erik Nordengen Viksmoen (23) i Hamar og Pål Nordengen Viksmoen (25) i Oslo er styremedlemmer. Senior er fra før blant annet registrert som styreleder i Hamar Montasje Service AS og styremedlem i Viksmoen Trevare AS.

PEMA OMSORG AS på Åsvang i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Hjemmehjelp, vaktmestertjenester, følgetjenester, privat omsorg og andre praktiske tjenester overfor privatpersoner og det offentlige og andre produkter/tjenester som naturlig hører sammen med dette (…)». Marianne Schönsee (42) fra Åsvang er styreleder og daglig leder. Per Martin Røhne (45) fra Åsvang og Gry Eva Engelberg (36) fra Hamar er styremedlemmer.

INNIT UTVIKLING AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Drive applikasjonsutvikling og tjenester på nettet (….).» Ronny Pedersen (45) er daglig leder og styremedlem. Tor Espen Larsen (57) leder styret der også Tom Olav Holtet (52) og Stig Ranjit Dayanandan (41) sitter. Alle er inne i en rekke andre foretak. Dayanandan og Pedersen eier gjennom et AS 88,5 prosent av aksjene i Hamar-selskapet Innit AS. Larsen eier gjennom et AS 10 prosent. Innit er et raskt voksende IT-selskap. Driftsresultat og resultat før skatt har de siste fem årene svingt fra 2,3 millioner kroner i 2013 til så vidt positive tall i fjor. Driftsinntektene økte i fjor til 28,5 millioner kroner – det er mer enn en dobling på fem år.

INNIT DRIFT AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og samme sammensetning som selskapet over hva roller angår. Formål: «Webdrift av enhver art herunder rådgivning for salg til privat og offentlig sektor. Selskapet kan videre investere i andre selskaper sant drive utleie av personell.»

MONTASJETEKNIKK INNLANDET AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Montasjetjenester innen bygg, anlegg og mekaniske områder». Dag Roar Martinsen (52) er daglig leder og enestyre. Han har fra før et enkeltpersonforetak.

NOWAERIK NORDRUM er et nytt enkeltpersonforetak i Hamar. Erik Nordrum (69) står bak. Foretakets bransje er «Byggeteknisk konsulentvirksomhet».

F.S. HOLDING AS i Løten har 30.000 kroner i aksjekapital og Frank Sletli (50) som daglig leder og enestyre. Han er inne i flere foretak – de fleste innen produksjon av trapper på Espa.

AKRL INVEST AS på Espa i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og Ansgar Gaasø (63) som daglig leder og enestyre. Han har fra før et dusin posisjoner i næringslivet. Han eier 51 prosent i Fagtrapp AS der Sletli (se over) har 49 prosent av aksjene. Selskapet økte i fjor driftsinntektene til 18,2 millioner kroner. Med marginer på drøyt ti prosent klarte selskapet nok et år bedre resultat enn de fleste AS.

LUNT AS på Brøttum i Ringsaker har 30.000 kroner i aksjekapital. Formål: «Design, produksjon og salg av klær og interiørartikler til hytte- og friluftsmarkedet, samt videresalg av produkter som hører naturlig sammen med dette.» Hege Granseth Fløtlien (49) er daglig leder og styremedlem. Asgeir Fløtlien (50) er styreleder. Begge er fra Brøttum. Bygningsingeniør Asgeir Fløtlien er fra før registrert som et enkeltpersonforetak.

MONICA HEMLI STENBÆK (45) har følgende for sitt enkeltpersonforetak i Stange: «Frisering og annen Skjønnhetspleie.»

BRÜGGERFESTIVALEN AS i Løten har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Nasjonal festival med lokal forankring. Brüggerfestivalen har som mål å bidra til å utvikle kulturtilbudet i Løten og omegn.» Halvor Halset Thorsnes (23) fra Hamar er daglig leder og nestleder i styret som i tillegg består av styreleder Patrik Søderblom Alm (24) med adresse i Oslo. Begge har hvert sitt enkeltpersonforetak fra før.

JA SERVICE INNLANDET AS på Ridabu i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: Håndtverkertjenester, konsultasjon og salg byggindustri.» Dag Eigil Jacobsen (38) er daglig leder og enestyre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat