7. des
Melder seg på: Tor Andre Johnsen tror en marina ved Hias blir en større suksess enn kommunen forventer. FOTO: LINE RØRBÆK
 
Frp-Johnsen skryter av Stange
Tror på marina-suksess.

Publisert: 02.okt.2018 07.07
Oppdatert: 02.okt.2018 07.11

– Det er ikke så ofte jeg skryter av en Ap-kommune, men all honnør til Stange kommune for å ta initiativ til båtmarina ved Hias, sier Tor André Johnsen.

– Det er cirka 10.000 båter på Mjøsa og nå kan Stange bli Innlandets svar på sørlandsperler som Arendal og Tvedestrand, sier Johnsen.

Stortingsrepresentanten hilser planene om en ny båthavn og vinteropplag velkommen.

– Der virkelig flott at Stange ønsker å legge til rette for det maritime for det har verken Ringsaker eller Hamar gjort. Nye opplagsplasser er også sterkt ønsket fordi vi da slipper skummel landtransport langs vegnettet. Selv har jeg båt på Mjøsa og sto nærmere 10 år på venteliste i Hamar båtforening. Stange kan bli et midtpunkt for båtfolket på Mjøsa, sier Johnsen, som mener det miljø- og trafikkmessige aspektet må tillegges stor vekt i framtida. Å ta opp båten rett fra Mjøsa med kran uten å måtte kjøre lange avstander, har stor gevinst, og Johnsen mener Hias og Stange er svært sentralt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke