21. aug
 
Festbråk i Hamar, Elverum, Lillehammer og Gjøvik
Både i Hamar, Elverum, Gjøvik og Lillehammer var det festbråk natt til søndag.

Publisert: 10.feb.2019 08:32
Oppdatert: 10.feb.2019 10:50

Klokken 02.47 natt til søndag ble to personer bortvist fra Hamar sentrum.

Årsak: De to oppførte seg kranglete.

Halvannen  time tidligere ble en vakt på et utested på Vinstra i Gudbrandsdalen slått av en gjest på utestedet. Gjerningspersonen ble bortvist fra Vinstra sentrum og får opprettet en sak mot seg i politiets systemer.

En time før det igjen ble tre personer bortvist fra et utested på Vinstra. Politiet opplyser at det var amper stemning - og det politiet kaller "tildragelser" - utenfor et  utested. Politiet meglet og sendte bort tre personer.

Klokken 02.37 var det en tildragelse mellom flere personer på Gjøvik. En person oppsøkte legevakten etter å ha blitt slått. Politiet melder at hendelsesforløpet er noe uklart. Det kan vanke en anmeldelse i ettertid.

Omtrent på samme tid, nøyaktig bestemt klokken 02.20 var det tilløp til slagsmål i Elverum. Politiet melder at de raskt fikk kontroll  på saken og at to personer ble bortvist fra sentrum.

En drøy time senere var det slagsmål i Lillehammer. Tre personer var involvert. Hendelsesforløpet er uklart. Tre personer ble bortvist fra sentrum i OL-byen.

I Alvdal ble en person tatt for råkjøring natt til søndag: Like etter midnatt ble vedkommende mål til 104 km/t i 80-sonen. Føreren fikk førerkortet beslaglagt på grunn av for mange prikker.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke