11. des
 
Glommen og Mjøsen tar sikte på å fusjonere
De to samvirkeforetakene starter forhandlinger om å slå seg sammen. Behovet for å bli dyktigere som aktører i et tømmermarked i endring og kunne tilby bedre tjenester til sine eiere er bakgrunnen for initiativet.

Publisert: 18.sep.2018 13.06
Oppdatert: 18.sep.2018 14.57

- Det er to over 100 år gamle organisasjoner som går i forhandlinger, sier de to styrelederne Ole Theodor Holth og Terje Uggen i en pressemelding.

- Forhandlingene blir spennende og krevende. Vi tror imidlertid at det er nå, hvor vi har jevnt over god drift og ikke er tvunget til å gjøre endringer, at vi skal benytte anledningen til å se om vi kan bli enda bedre rustet for framtiden, heter det videre i pressemeldingen.

De peker på klimaendringer, skogeieren som aktiv forvalter, samfunnsansvar, konkurransesituasjon og dataløsninger er utfordringer som nevnes de skal bli bedre på.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke