buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
DÅRLIG: Slik var det ene dekket på et av vogntogene som ble stoppet i kontrollene som Statens vegvesen hadde i går.
FOTO: STATENS VEGVESEN.
 
Hadde dårlige bremser, ble avskiltet, men kjørte videre
Sjåføren som stakk av får et oppgjør med politiet.

Publisert: 06.apr.2017 08:39
Oppdatert: 06.apr.2017 09:14

10 tyngre kjøretøy fikk kjøreforbud etter en kontroll på riksveg 3 ved Bergerønningen i Alvdal, ved Husum i Løten og Magnormoen i sørfylket  i går.

Fire sjåfører ble politianmeldt. Den ene av sjåførene blir anmeldt for å ha kjørt videre etter å ha blitt avskiltet på grunn av dårlige bremser.

Til sammen ble 46 tunge kjøretøy kontrollert, 20 kjøretøy med mangler og 10 fikk altså forbud mot å kjøre videre. Den ene som ikke fikk kjøre videre vogntoget videre ble tatt med dårlige bremser og flere defekte dekk. Sjåføren hadde tydeligvis prøvd å lime sammen dekket.

En transportbedrift ble anmeldt for kjørt ulovlig kabotasje. En fører ble anmeldt for å ha kjørt videre etter å ha blitt avskiltet pga dårlige bremser i dagens kontroll. En fører ble anmeldt for å ikke ha stoppet for kontroll, og en fører pga brudd på kj.- og hv.tid.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat