buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Tor Andre Johnsen
 
– Kjør på for Vien!
– Endelig en visjonær Arbeiderparti-politiker, sier Frp-Johnsen.

Publisert: 02.jan.2017 19:03
Oppdatert: 02.jan.2017 19:03

Det var i mandagens HA at leder Thomas L. Jørgensen i Hamar Ap gikk ut med støtte til å omregulere Vien gård langs E6 nord for Vien-krysset fra LNF-område til næringsareal og boligområde.

– Endelig en visjonær politiker fra Ap. Veldig bra!, sier stortingsrepresentant Tor Andre Johnsen (Frp).

Han har selv hatt kontakt med grunneierne på Vien gård, og det skal ikke stå på Johnsen.

Kjør på

– Jeg har oppfordret Wetten til å kjøre på. Hamars politikere har vært altfor trege og sløve med å utvikle kommunen sin. De har sovet i timen, påstår Johnsen.

– Det er statlige retningslinjer som sier at man skal unngå omdisponering av dyrka mark. Er det ikke en fare for at Fylkesmannen vil legge ned innsigelse dersom Hamar kommune går inn for å bygge ned Vien gård?

– Vi har en regjering som lytter til lokaldemokratiet. Hamar må bare ta den fighten. I så fall skal jeg hjelpe til, lover Johnsen.

Bygget ned minst

Mens det i Hamar kommune i årene fra 2005 til 2015 er omdisponert 475 mål dyrka mark, har Ringsaker kommune omdisponert 3.685 mål.

I Hamar er det stigende frustrasjon over at man føler seg holdt tilbake av SMAT-planen, mens Ringsaker kommune går mye lenger og får aksept for det.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat