buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
NY KA­LEN­DER: Even Nas­houg (t.v.) og Kjell Bør­re­sen i Ka­len­der­ko­mi­te­en, er klar med ny ka­len­der, blant an­net med bil­de av Vang gut­te­mu­sikkorps.FOTO: Trude Ånnevik
 
Yngre albumbilder i populær kalender
Lions-kalenderen for 2018 har litt yngre bilder enn tidligere. – Her er det stor sjanse for å kjenne seg igjen, sier Kjell Børresen i Vang Lions club.

Publisert: 30.nov.2017 10:51
Oppdatert: 30.nov.2017 10:58

Sammen med Storhamar- og Hamar Lions, er Vang Lions club klar med 3.000 kalendere. De er allerede i gang med salg rundt på dørene, og førstkommende – og neste lørdag vil de også selge kalendere på CC Mart’n, på CC Hamar og på Maxi. Noen butikker har også kalenderen til salgs. Og går det som tidligere år, blir Lions-klubbene utsolgt før vi går over i 2018. Da vil 200.000 kroner gå til å dekke folkegaven som klubbene har gitt til Hamar sykehus, et nytt apparat for undersøkelse av føflekkreft.

– Det overskytende vil vi gi til to gode lokale formål, sier Kjell Børresen.

De tre klubbene har tidligere fått inn 100.000 kroner på balløpet i Kirkebakken til inntekt for folkegaven.

Børresen og Even Nashoug, som begge har vært med i Kalenderkomiteen som er felles for de tre klubbene, håper og tror at årets kalender vil slå godt an. Mens de tidligere år har hatt bilder som har vært rundt 100 år gamle, har de i år satset på litt nyere bilder. Her er det glimt fra åpningen av Stenfjellhytta for 50 år siden, og her finner du bilde av den kjente folkevogna til Frisholms trafikkskole på vei over Mjøsisen i 1970. Her er det også flere bilder med store folkemengder, både fra en HamKam-kamp i 1969 med gamle Fredvang i bakgrunnen og fra skøyteløp på Hamar stadion i 1948.

– Og her er det bilde av Vang guttemusikkorps fra 1956, der ser du meg ytterst til høyre, sier Nashoug.

Kalenderen rommer også bilder fra Ramseth-gården (- Der var vi og spilte på jukeboksen etter skoletid), fra Hamar mart’n og fra våronna på Stensby ved Korslund. Og enda er vi ikke kommet fram til desember i kalenderen. Lions-klubbene har gitt ut kalenderen siden 2000, og har i disse årene delt ut over 3 millioner kroner.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat