buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
POP UP: Monica Stensby har fått mange positive tilbakemeldinger på pop up-butikken sin. Nå håper hun mange stikker innom på julehandel.
 
– Sentrum trenger pop up-butikker
– Jeg har fått masse positiv respons på pop ut-butikken min. Folk setter pris på at tomme butikklokaler fylles opp, sier Monica Stensby.

Publisert: 15.nov.2018 06:42
Oppdatert: 15.nov.2018 06:54

I oktober startet hun barnetøysbutikken «Barna på landet» i hjørnelokalet i Hamar Media-gården i gågata. Inntil da hadde butikken bare eksistert som nettbutikk. Og som navnet gir en indikasjon på, butikken popper opp og har ganske kort levetid – iallfall som butikk.

– Jeg har bare leid lokalene ut året, og jeg setter nok stopp da. Jeg ville teste ut butikken og samtidig gjøre nettbutikken min mer kjent. Men med små barn er det ikke enkelt å skulle jobbe lange dager, seks dager i uka, sier Monica Stensby.

Hun tror at folk som vil prøve seg med egne butikker i sentrum vil kvie seg for å gå inn på fem – eller ti års leie. Derimot tror hun stadig flere ser muligheten for å kombinere fysisk butikk med netthandel, men da med kortere leietid.

Og nettbutikken vil hun fortsette med. De første dagene var det veldig godt besøk i butikken, og mange ga uttrykk for at de savnet en ren barnetøysbutikk i sentrum, og spesielt en barnetøybutikk som ikke var tilknyttet en kjede.

Anne Dobloug, leder for Hamar Sentrum håper at enda flere vil forsøke seg med pop up-butikker. Hun håper også at gårdeiere vil tilby lokaler for kortere perioder. Akkurat nå har Hamar Sentrum selv en utstilling i butikklokaler i Strandgata. Også disse lokalene er leid for en kort periode.

– Men når det er aktivitet i et lokale, får gårdeierne vist fram lokaler som ellers står tomme, sier Anne Dobloug.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SENTRUMSLEDER: Anne ?Dobloug
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat