buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
SVØMMEKURS: Koordinator Kristine Røsland (t.v) og hovedinstruktør Eliza Grzegorczyk holder nå svømmekurs over 12 uker fra mandag til torsdag hver uke og har plass til flere deltakere.
 
– Skal bli Norges beste svømmeskole!
– Vi må ha høye ambisjoner, vi skal bli Norges beste og kuleste svømmeskole, sier Kristine Røsland i Hamar Idrettslag.

Publisert: 25.aug.2017 10:00
Oppdatert: 25.aug.2017 10:10

Svømmegruppa har nå skiftet navn til HIL Svømming og Triatlon og varsler med det at nye, store ting er på gang.

– Men først og fremst må alle lære å svømme, sier Røsland, som er tilbake i HIL som koordinator etter å ha vært svømmetrener sammen med mannen sin i Stavanger og i København i mange år.

HIL er i gang med 12 ukers svømmekurs, fra vanntilvenning til dem som kan svømme litt og tilpasset alder. Det er ledige plasser på kursene.

– Målet vårt er at alle skal kunne finne det nivået som passer dem, enten man er barn eller voksen, sier Røsland, som er opptatt av at alle instruktørene nå drar sammen for å få en best mulig svømmeopplæring.

Hun minner om at skolene nå har retningslinjer for svømmeopplæring og at alle elever etter 4. klasse skal kunne svømme 100 meter på dypt vann, skal kunne flyte i tre minutter, rotere rundt, dykke og svømme tilbake 100 meter på rygg.

Helt nytt er det at HIL nå også skal satse på triatlon. Sammen med Norsk Triatlonforbund arrangeres det samling i Hamar fra 1.–3. september. Da kommer det barn og ungdommer fra 12–20 år til Hamar for å trene og å ha det sosialt sammen.

– Hedmarken er jo som skapt for triatlon. Vi har Ankerskogen, vi har Mjøsa, vi har et flott omland som innbyr til sykling og løping, sier Kristine Røsland som håper at dette er et tilbud som kan friste mange ungdommer slik at det kan bygges opp et godt triatlonmiljø i byen.

Norsk Triatlonforbund var nylig på befaring i Hamar og mener forholdene ligger til rette.

– Vi i svømmegruppa bidrar med det vi kan, og vi ser at dette kan være en fin avveksling for ungdommer som kanskje går litt lei av svømmingen alene, sier Kristine Røsland.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat